Corona en de praktijk: We gaan weer open!

Beste Cliënten,

de praktijk gaat weer OPEN!!! Vanaf 18 mei bent u weer van harte welkom in de praktijk in Vught.

Wel met een aantal spelregels die opgesteld zijn door het RIVM, maar dat is allemaal samen goed te organiseren. Zo proberen we de verblijfstijd in de wachtkamer tot een minimum te beperken. U vragen we om zoveel mogelijk “op het laatste moment” binnen te komen. Er zijn ook zitplekken buiten gecreëerd, zodat u bij mooi weer ook buiten in het zonnetje kunt zitten.

Hygiëne zoals handen wassen, ontsmetten en ventileren is vanzelfsprekend en mijn collega en ik behandelen op wisselende tijden zodat wij en onze cliënten elkaar niet kruisen. Dus we kunnen met een gerust hart weer aan de slag.

Daarnaast blijft het mogelijk om ook een online consult in te plannen, zodat u niet naar Vught hoeft te komen. Deze mogelijkheid zal binnenkort ook apart in de agenda worden aangeboden (nu plant u gewoon uw afspraak in en schrijft erbij dat het gaat om een online consult. Dan krijgt u van mij een bericht hierover).

Wel is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een consult via Skype, FaceTime of Whatsapp video. U belt dan op uw geplande tijdstip in.

Voor vragen en herhalingen van uw kruiden recepten bereikbaar via email, Whatsapp, Sms en telefoon.

Met hartelijke groeten,

Yan Schroën

Meer

Categorie: Nieuws
Menu